Recupereaza o parte din banii cheltuiti

Atunci cand avem de cumparat ceva, putem alege sa cumparam de la magazinele partenere, in felul acesta, vom recupera o parte din bani.

App screenshot

Activ in peste 180 magazine online

Help Net logo

Intrebari frecvente

Can’t find the answer you’re looking for? Reach out to our customer support team.

Cum functioneaza asta ?
Avand contracte cu diferite firme poti recupera intre 1-10% din fiecare achizitie efectuata la un magazin partener. Intentia fiind sa ajutam oamenii in perioadele dificile prin care trecem, oprim doar ceea ce este necesar pentru a mentine platforma functionala.
Cat recuperez mai exact?
Procentul recuperat se schimba zilnic in functie de multi factori care din pacate nu sunt sub controlul nostru.
In cat timp se inregistreaza comisionul in contul meu?
De obicei dureaza in jur de 60 zile pentru ca banii sa fie disponibili in contul tau de bapp. Insa inainte de acest timp, se va inregistra un comision in asteptare.
Am cumparat folosind link-ul de afiliere insa nu am primit nimic, de ce?
Sunt anumiti factori care vor face ca achizitia prin link-ul de afiliere sa nu se execute corect. Printre factorii identificati de noi se numara si utilizarea anumitor pluginuri de browser cum ar fi adblock ce nu permit inregistarea link-ului de afiliere, sau click-ul inainte de achizitie pe un alt link de afiliere.

Plugin de browser disponibil

Pentru a usura interactiunea puteti instala pluginul de browser. Acesta te ajuta sa tii evidenta mai usor a magazinelor in care este prezenta oferta.